Onze maart favorieten

– De maand waarin we ons verheugen op de lente, laat de zon maar komen! –

Op Instagram zien wij elke dag allerlei prachtige foto’s voorbijkomen van onze sterrenhemelposters en voorleesboekjes. In onze maandelijkse favorieten delen we de allerleukste en meest unieke kiekjes! Van woonkamers tot kinderkamers, van TERRA tot AQUA en van huwelijk tot geboorte.

Vind je het nu ook leuk om een keer in onze favorieten te schitteren? Tag ons dan in jouw Instagram-post of gebruik #mrstarskyamsterdam. Wie weet staat jouw foto hier volgende maand tussen!

@interiorlab.nl

 Bij het zien van deze foto wanen we ons meteen in het sprookjesbos! Wat een prachtige kinderkamer. De lichtjes van de maanlamp twinkelen in onze Marta Abad Blay sterrenhemel. Wat een droom van een kamer… Sweet dreams!

@otis_oh

‘Pak de Sterren, Otis!’ Voor veel ouders en kinderen zijn dit fijne momenten; even een boekje lezen. Net voor het slapen gaan of zomaar. Otis is groot fan, want naast het voorleesboek kan hij ook zijn dierenvrienden van de Studio Kars+Boom sterrenhemel gedag zeggen. Nighty night!

@deniseandthefam

Wauw wat een te gekke muur, zo zie je ze niet vaak! Het kleurenpalet is prachtig en onze Marta Abad Blay sterrenhemel had niet op een mooiere plek kunnen hangen. Zeg maar dag tegen je sterrenbeelden die worden weergegeven als dieren!

@piamisuu

Dit hoekje doet ons denken aan de herfst. Wat een mooie details en kleuren van de bladeren aan de muur. De zachte en neutrale tinten van de MrStarsky x TERRA sterrenhemel passen perfect in dit interieur. Een echte happy place!

@melanie_vansetten

Wat een kleurrijk hoekje is dit voor Norah! En aan dierenvrienden geen gebrek met onze Studio Kars+Boom sterrenhemel aan de muur. Wist je trouwens dat dit design onze eerste sterrenhemel was?

@anjoleinj

Wij zijn in love met de kamer van Lottie! De quote die Anjolein op deze Marta Abad Blay sterrenhemel heeft laten zetten is: Don’t worry be happy. Een quote die haar doet denken aan haar moeder. Wat een mooie symboliek en dit hoekje leent zich perfect voor deze wijze woorden!

@lamaisondelapetitelou

Wat een gezellig hoekje is dit! De MrStarsky x Sella Molenaar forever staat voor de band tussen ouder en kind. De sterrenhemel komt perfect tot zijn/haar recht in deze warme en knusse kinderkamer!

@_c_living

Twee zusjes, twee sterrenhemels. Ons TERRA design is met goudfolie afgewerkt wat voor een stralend effect zorgt. En als de zon dan zo naar binnen schijnt…. Genieten!

En er is nog meer! Want behalve alle mooie posts, zijn wij ook super trots op alle Instagram stories. Ontdek hier een selectie:

Benieuwd naar alle andere verhalen? Lees onze blog, volg ons op Instagram en bekijk de Stories in onze highlight!